Edge badrumsmöbler

Med Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen. Låt dig tilltalas av de asymmetriska formerna skapade av Måns Broman när du kombinerar ihop din egen favorituppsättning av Hafa Edge.

Edge erbjuder exklusiva valmöjligheter. Gerade hörn och tunna linjer ger ultimat precision och kvalitet i formspråket. Unikt tvättställsskåp med SmoothOpen™ lådsystem – push-open och mjukstängning i ett. FlexStorage™, flexibel lådinredning i lackad massiv ek och mattor i lådorna som förenklar vid rengöring ingår. Välj mellan fristående handfat i porslin alternativt glaserat stål på en bänkskiva av Silestone™ eller nedsänkt tvättställ i porslin. Spegel och spegelskåp med integrerad LED-belysning eller rund spegel med tunn lackad ram. 

1 VÄLJ BREDD, UNDERSKÅP OCH PLACERING - Klicka här

Våra underskåp finns i bredderna 600, 800 och 1000. Samtliga bredder kan kombineras ihop med sidomodul 600 för ytterligare bredd. Sidomodulen kan även placeras helt fristående för en spännande touch i ditt badrum. 

Pdf med guide för Hafa Edge kombinationer

  •  toggle_edge.jpg

2. VÄLJ FÄRG - Klicka här

Hafa Edge finns i vitt och antracitgrått, båda med elegant matt finish.

  • edge_badrum_hafa.jpg

3 A. VÄLJ NEDSÄNKT ELLER FRISTÅENDE HANDFAT - Klicka här

Nedsänkt tvättställ i porslin med rundade hörn och överfyllnadsskydd. Finns till bredderna 600, 800 och 1000. Fyra fristående handfat i porslin med olika former och två i glaserat stål med tunna linjer. 

  • toggle_edge.jpg

4. VÄLJ BÄNKSKIVA - Klicka här

Bänkskivor i Silestone är tåliga skivor av kvarts och finns i fyra  vackra färger och strukturer. Finns i flera längder och de täcker hela  vägen utan skarvar vid kombination av underskåp och sidomodul. Utförande Kensho finns som lagervara, övriga är beställningsvara

  • BÄNKSKIVA.jpg

5. HÅLTAGNING I BÄNKSKIVAN - Klicka här

Silestoneskivorna levereras med håltagning anpassad för fristående handfat och hög blandare. Välj den handfatsplacering som passar ditt badrum. Finns i bredder upp till 1600 mm.  

  • HÅLTAGNING.jpg

6. VÄLJ SPEGEL ELLER SPEGELSKÅP - Klicka här

Edge speglar finns i två former, rektangulär eller rund. Den rektangulära spegeln finns i tre bredder, 600, 800 och 1000 mm och har integrerad LED-belysning med varmvitt behagligt ljus som lyser framåt, genom frostat fält samt uppåt och nedåt. Den runda spegeln har en tunn lackad ram i vitt eller antracitgrått Ø 570 mm. Spegelskåpet har mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar och infälld LED över- och underbelysning. Inuti skåpet finns ett eluttag, magnet för mindre prylar och förstoringsspegel.

  • spegel_spegelskap.jpg

7. VÄLJ HÖG- OCH HALVSKÅP - Klicka här

Förvaring behövs alltid och i denna serie kan du komplettera med hög- och halvskåp som öppnas med push-open som inte kräver något handtag eller med mjukstängande lucka där du kompletterar med handtag.

  • skåp.jpg

8. VÄLJ HANDTAG - Klicka här

Handtagen ger din Edgemöbel ytterligare karaktär. Tunna, långsmala och specifikt framtagna för att passa Edge. Asymmetriskt placerade för spännande touch. Finns i krom i tre längder. Tvättställsskåpen går även att använda utan handtag tack vare det unika lådsystemet SmoothOpen™.

  • handtag.jpg