BADRUMSINSPIRATION

Här har vi samlat material och bilder för dig att ta del av när du letar badrumsinspiration till just ditt badrum. Ett badrum ska man trivas i och man ska välja med hjärtat men även tänka praktiskt. I Hafa Colour concept, ett koncept där allt är utvecklat för att passa ihop i badrummet, hittar du massor av snygg badrumsinredning och inspiration. Vi har även produkter för det uppkopplade hemmet som kan integreras med din smarta assistent hemma. Hos oss hittar du alltid massor av inspiration.

Hafa Colour Concept

HAFA COLOUR CONCEPT - ETT UNIKT KONCEPT SOM INSPIRERAR

För att inspirera och hjälpa dig att göra badrummet mer personligt, har vi tagit Hafa Color Concept där allt är skickligt designat för att passa ihop och kan kombineras. Hafa Color Concept innehåller vackra och unika produkter med allt från handfat, bänkskivor och handtag till blandare, dusch och takdusch.

Lär mer om Colour Concept
SPEGEL SMART ROUND 700

SPEGEL SMART ROUND 700

5.490,00 kr 2.995,00 kr
Läs mer

SMART BADRUM I FRAMTIDENS HEM

Idag finns många produkter på marknaden som gör ditt hem smart, men ett badrum är en speciell miljö som ställer högre krav på produkten än i andra delar av hemmet. Hafa Smart spegel är inte bara en smart produkt som kan kommunicera med din smarta assistent eller mobil, den klarar även av de hårda kraven i en badrumsmiljö med klassning IP44.

Läs mer om smart badrum
DITT NYA BADRUM

DITT NYA BADRUM

Hur drömmer du om att inreda ditt badrum? Vi på Hafa vill inspirera och hålla dig uppdaterad kring trender i vår bransch och lyfta fram nyheter till ditt badrum. Hafa är en komplett badrumsleverantör som erbjuder ett brett sortiment av badrumsmöbler till ditt badrum. Hög kvalitet, svensk design och teknisk innovation genomsyrar Hafas badrumssortiment. Hos oss kan du hitta badrumsmöbler med smarta och praktiska lösningar, både till det lilla och stora badrummet. 

Läs mer om ditt nya badrum
Trendiga färger 2022 i badrummet

Trendiga färger 2022 i badrummet

Den gröna trendfärgen ger en naturnära känsla i hemmet och att kombinera den ihop med mörka badrumsmöbler i svart, grått eller antracit passar utmärkt. Ett annat knep för att få in grönt i ditt badrum är såklart gröna accessoarer, vaser, krukor eller gröna växter. Brända, jordiga färger är en annan trend i badrummet som och gör sig fint ihop med badrumsmöbler i matt eller högblankt vitt. Fina detaljer är vårt nya fristående handfat och handdukstork i den nya färgen kaffe. 

Läs mer om badrumsmöbler till din badrumsrenovering