Hafa Igloo Pro™ dusch

Nu tar vi ytterligare ett steg framåt när vi lanserar vår nya duschserie, Hafa IglooPro™. Vi förenar banbrytande teknik med unik design. IglooPro™ är snabb att installera genom vår unika patenterade InstaQuick™-funktion.

Banbrytande teknik unik design

Banbrytande teknik unik design

I vårt breda sortiment av IglooPro™ hittar du rätt duschlösning oavsett badrum. Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design. IglooPro duschdörr, duschvägg och vikbar duschdörr finns med profiler och handtag i färgerna aluminium eller svart matt.

Insta Quick™

Insta Quick™

Snabbaste och enklaste installationen.

Se vår film här
Igloo Pro™ bygger du ihop efter dina behov

Igloo Pro™ bygger du ihop efter dina behov

InstaQuick™ - patenterad teknik... läs mer

IglooPro™ monteras enkelt och snabbt av en person och justeras med hjälp av en helt ny teknik, InstaQuick™.

hafa_insta_quick_gra.jpg

 • insta-quick-ovan.jpg

  SNABBASTE INSTALLATIONEN

  Tryck fast glasdörren mot väggprofilen. Placera monteringssetet på plats och dörren är säkrad.

 • insta-quick-hand.jpg

  ENKEL ATT JUSTERA

  InstaQuick™ gör att du enkelt kan anpassa vinkeln på dina dörrar även om ditt hörn inte är 90°.

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARA VÄGGPROFILER

  Justerbara väggprofiler som kan monteras med 12 mm utanpåliggande rör, cc 35 mm.

Våra olika kombinationer... läs mer

Kombinera din duschlösning efter ditt behov. Allt från ett traditionellt duschörn i flera storlekar eller kombinationer av raka, fasta eller böjda väggar, som kan placeras på flera olika sätt. Den justerbara öppningsvinkeln ger dig många valmöjligheter och du fäller lätt in dörrarna när de inte används för att frigöra yta i ditt badrum.

igloo-pro-kombinationer.jpg

HAFA IGLOO PRO DUSCHHÖRN

HAFA IGLOO PRO DUSCHHÖRN

Våra duschhörn har härliga stora glasytor, släta väggprofiler utan skarvar som är lätta att hålla rena och handtag av natureloxerad aluminium, nu även i svart. Kombinera din duschlösning efter ditt behov. Allt från en traditionell hörndusch i flera storlekar, en kombination av en rak, fast eller böjd vägg till en U-dusch som kan placeras på flera sätt. Den justerbara öppningsvinkeln ger dig många valmöjligheter och du fäller lätt in dörren/dörrarna när de inte används för att frigöra yta i ditt badrum.

Se alla IglooPro duschhörn
Lättplacerad rund duschhörna

Lättplacerad rund duschhörna

Elegant rund duschhörna i klart glas och släta profiler som passar i de flesta hem. Vändbara dörrar som lätt fälls inåt och frigör yta när duschen inte används. Finns i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm som alla går att kombinera med varandra.
 

Eleganta svarta duschar

Eleganta svarta duschar

Elegant duschhörn med stora glasytor i klart glas med handtag och profiler i svartlackerad aluminium. Enkel att montera tack vare den nya tekniken InstaQuick. Finns i rund och fyrkantig modell och i flera storlekar.  

flexibel duschhörna

flexibel duschhörna

 Duschhörna med flexibla lösningar, kan t.ex. placeras i hörn, med hänsyn till fönster och mitt på vägg. Perfekt för det lilla badrummet då bägge dörrar kan fällas in helt mot vägg när duschen inte används. Finns i klart glas samt i en storlek, bredd 950 mm, djup 800 mm på rak vägg.
 

Igloo Pro vikbara duschar

IGLOO PRO VIKDUSCHAR

Vikbara och svängbara duschhörn, duschdörrar och nischduschar som viks på mitten för att ta minimalt med plats. Perfekt för dig med mindre plats i ditt badrum eftersom duschdörren går att öppna utan att den tar plats utåt i rummet. De integrerade handtagen ger ett stilrent intryck.

Se alla IglooPro vikduschar
IglooPro vikbar nischdusch

SVÄNG- & VIKBAR NISCHDUSCH

Sväng- och vändbar nischdusch som viks på mitten. Finns i klart glas och i storlekarna 750, 850 och 950 mm. 

Hafa IglooPro vikbar nischdusch
Hafa IglooPro vikdusch

DUSCHHÖRN MED VIKBARA DÖRRAR

Duschhörn med vikbara dörrar och integrerade handtag för ett stilrent intryck. Finns i klart glas och i storlekarna 700, 800 och 900 mm, som alla går att kombineras med varandra. 

Hafa Igloo Pro vikdusch
SVÄNG- & VIKBAR DUSCHDÖRR

SVÄNG- & VIKBAR DUSCHDÖRR

Svängbar rak duschdörr med integrerat handtag som viks på mitten för att ta minimalt med plats.  Dörrarna är vändbara och passar bra att bygga ihop med andra dörrar och väggar i IglooPro™-serien.

Hafa IglooPro vikbar duschdörr
IGLOO PRO NISCHDUSCHAR

IGLOO PRO NISCHDUSCHAR

Har du behov av en nischlösning, då har vi många storlekar och flera monteringsalternativ att välja mellan. Välj en eller två vändbara dörrar beroende på vilken yta som ska skärmas av. Om du t.ex. har tänkt att ha den bredvid en badrumsmöbel, kan du välja en dörr tillsammans med en fast vägg. Finns i klart och frostat glas och går att kombinera ihop till många bredder.

Se alla IglooPro nischduschar
SVÄNGBAR NISCHDUSCH

SVÄNGBAR NISCHDUSCH

Rak duschdörr som kan monteras på flera sätt. Dörren är vändbar. Finns i klart och frostat glas samt i storlekarna 750, 850, 950 och 1050 mm.

IGLO PRO NISCHDUSCH DUBBEL

IGLO PRO NISCHDUSCH DUBBEL

Två raka sväng- och vändbara duschdörrar som skärmar av en stor nisch. Finns i klart och frostat glas samt i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm. Dörrarna går att kombinera med varandra.

IGLO PRO NISCHDUSCH DUBBEL SKÄRMVÄGG RAK

IGLO PRO NISCHDUSCH DUBBEL SKÄRMVÄGG RAK

Kombination av en fast vägg och en svängbar dörr. Finns i flera storlekar som går att kombinera med varandra. Både vägg och dörr vändbara.

IGLOO PRO DUSCHVÄGGAR

IGLOO PRO DUSCHVÄGGAR

Passar dig med ett litet badrum som vill skärma av din duschyta på ett elegant sätt. Duschstången i natureloxerad aluminium kan monteras på tre sätt, mot vägg för duschdraperi, mot tak eller i vinkel mot samma vägg som duschen monteras. Stången är 1200 mm och kan kapas till valfri längd. Har du lite större yta och vill ha en duschlösning som sticker ut kan du montera den mitt på vägg med hjälp av två stänger. Finns i klart och frostat säkerthetsglas (8 mm) och i storlekarna 700, 800, 900, 1000 och 1300 mm.

Se alla IglooPro duschväggar
IGLOO PRO SKÄRMVÄGG FAST

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG FAST

Elegant vändbar glasvägg som skärmar av din duschyta mot vägg. Förlängningsprofil finns för utanpåliggande rördragning. Finns i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG 130

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG 130

Stor härlig glasyta för ett luftigt och elegant intryck, monteras mitt på vägg med två stänger. Finns i storlekarna 1000 och 1300 mm.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG J

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG J

Smidig j-formad, lite större vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Passar bra att montera med t.ex. en fast vägg. Finns i klart glas.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG BÖJD

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG BÖJD

Smidig böjd vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Finns i klart glas.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG RAK

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG RAK

Smidig rak vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Passar bra att montera med t.ex. en fast vägg. Finns i klart och frostat glas.