Takduschar

Takduschar

hafa Takdusch i svart, mässing eller krom

I våra takduschar förenar vi kvalitet med praktiska funktioner och stilfull design. Vår nyhet Hafa Fine takdusch, med en nätt termostatblandare finns i krom, matt svart och mässing. Samtidigt har vi utökat vår populära serie takdusch Mix Slim med duschhuvud i flera storlekar. Hafas takduschar finns i svart, mässing och krom, och är vattenbesparande, har teleskopfunktion, termostatblandare med skållningsspärr och HeatProtection. Läs mer om våra olika takduschar och dess funktioner här.

Läs mer om våra takduschar här

Takduschar med Water Save

 I våra takduschar förenar vi kvalitet med praktiska funktioner och stilfull design. Välj en nätt mindre modell eller ett generöst duschhuvud som ger dig en känsla av att stå i ett tropiskt regn. Vi har takduschar i krom, matt svart och mässing.

Våra termostatblandare har skållningsspärr och HeatProtection vilket innebär att blandarkroppen är värmeskyddad och förhindrar att du bränner dig. Med Hafa teleskopfunktion anpassar du takduschen till alla badrum oavsett takhöjd.

Alla våra takduschar har Water Save och är vattenbesparande - smart för dig och smart för miljön.

vanliga frågor - takdusch

 • Hur mycket vatten går åt när man duschar?

  Takduschar släpper generellt ut ca 12-14 liter per minut. Väljer du en takdusch som är vattenbesparande släpper den ut ca 10 liter per minut. Hafas takduschar levereras med valet att själv sätta dit en vattenbesparande packning i duschhandtag och duschtallrik. Du väljer själv vilket flöde du vill ha ur takduschen.

 • Hur länge bör man duscha?

  När man duschar är det viktigt att tänka på att inte spola mer vatten än nödvändigt. Stäng av duschen under tiden man schamponerar till exempel. Välj en takdusch som är vattenbesparande för att minska på miljöpåverkan.

 • Hur installerar man en takdusch?

  För att montera en takdusch krävs en fackman som gör installationen enligt Säker Vatten. I badrum är det viktigt att tänka på om man riskerar att bryta tätskiktet.

 • Hur gör man för att byta duschhållare?

  Till alla takduschar finns det reservdelar. Är det en komponent som inte är kopplad till vattnet går det bra att byta detta själv.