Hafa badrum designer

VÅRA DESIGNERS

personlig & modern design

Med en genuin passion för inredning och upplevelser tar våra designers ständigt fram nya spännande produkter till ditt personliga badrum. Det moderna kombineras med hög kvalitet och tidlös formkänsla. När vi bestämde oss för att flytta fram gränserna för badrumsdesign gav vi oss själva tuffast tänkbara förutsättningar. Våra produkter är framtagna för att vara snabba att montera, enkla och snygga. Utmaningen är att tillåta alla personliga val och samtidigt göra monteringen så snabb och enkel som möjligt. Stolta kan vi konstatera att vi lyckats.

THERESE SAMUELSSON

"Hafa Eden är en möbelserie i klassisk design med personlig karaktär. Med inspiration från både dåtid och nutid har jag tänkt på fina materialmöten, moderna detaljer och klassiska linjer. Hafa Eden ger dig personliga valmöjligheter i olika kombinationer”

Måns Broman

”Edge är en flexibel serie där man får tillfälle att sätta sin egen prägel, att kombinera formspråk och handtag och
få en möbel som ser aktuell och intressant ut i grunden. En snygg och funktionell uppsättning där allt är möjligt.”

LINDA UPPMAN

”Hafa IglooPro™ duschsortiment är framtagen för att vara snabb, enkel och snygg. Utmaningen var att göra monteringen snabbare än någonsin och justerbar. IglooPro™ är en komplett serie av både dörrar och väggar som är gjord för att passa både dig och ditt badrum”.

CHARLOTTE JOHANSSON

”Hafa Go är en stilren badrumsmöbel med generös förvaring i sammetsmatt finish. Diskret enkelhet eller pricken över i:et, den personliga touchen sätter du med något av våra handtag. Hafa Go ger dig plats för alla de saker du behöver för en bra start på dagen”.

RICCARDO VERCELLOTTI

"Enkel elegans såväl som kvalitet och funktionalitet i minsta detalj. Design som sticker ut, men harmonierar samtidigt med övrig inredning. Unik design. Hög kvalitet. Rena små mästerverk."  

RUTGER ANDERSSON

"Modern badrumsinredning handlar om att formge badrummets olika delar till en fungerande helhet. Formerna får gärna samspela med funktionerna. Inga onödigt, bara allt uttänkt in i minsta detalj. Allt för att ge en så bra upplevelse som möjligt." 

ELIN BASANDER

"Hafa Original 1962 har sina anor i Hafas första handgjorda möbelserie från 70-talet. Dåtidens lameller har fått ett nytt modernt formspråk. En lek med storlek som skapar ett nytt uttryck men med en tydlig referens till originalet. Hantverkets glädje genomsyras i alla detaljer." 

Andreas Åkesson

"För mig går design och funktion hand i hand. En produkt med ett fint yttre men med dålig funktion, är för mig ingen bra design”