Badrumsmöbler

Badrumsmöbler

Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet. I vårt sortiment kan du välja mellan sju serier. Olika i sina uttryck och design men med samma höga kvalitet, bra förvaringsmöjligheter och smarta funktioner, oavsett val av badrumsmöbel.

Mer inspiration

Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet. I vårt sortiment kan du välja mellan sju serier. Olika i sina uttryck och design men med samma höga kvalitet, bra förvaringsmöjligheter och smarta funktioner, oavsett val av badrumsmöbel.

Om våra badrumsmöbler

Ditt badrum är unikt, och för att du ska kunna hitta din unika stil har vi många olika möbelserier att välja mellan.  Allt från Hafa Eden med klassisk ramfron till vår mest innovativa möbelserie, Hafa Edge, i skandinavisk sofistikerad stil. I de flesta av våra serier kan du  dessutom välja mellan nedsänkt tvättställ i porslin eller ett fristående handfat på en bänkskiva. 

Badrumsmöbler sätter stilen för hela badrummet

Välj med både hjärta och hjärna för att utforma ett personligt badrum att njuta av. Tänk på att få gott om förvaring och behaglig belysning. Men framför allt, välj badrumsmöbler med en design som du verkligen tycker om.

Vanliga frågor - badrumsmöbler

  • Hur monterar man badrumsmöbler?

    Våra badrumsmöbler är färdigmonterade och anpassade för att enkelt kunna installeras av en person. I våra måttskisser hittar du den information du behöver för att kunna anpassa el- och rördragning för möbeln du valt.

  • Kan man göra om byrå till tvättställsskåp?

    Fristående handfat kan användas för att förvandla ett skåp eller en byrå till ett tvättställsskåp. Se till att det finns utrymme i skåpet för vatten och avlopp. Tänk på att fuktsäkra framförallt ytan runt handfatet samt att fuktkänsliga material inte bör ha kontakt med golvet då golvet ofta blir blött. Våra badrumsmöbler har en förseglad yta med bra fuktmotstånd för att hålla bra i badrumsmiljö, vilket vanliga möbler i regel inte har.

  • Har ni badrumsmöbler för små badrum?

    "I vårt sortiment finns möbler i många olika storlekar, även för små badrum. För de minsta badrummen har vi smala och grunda möbler där utrymmet optimerats för att ge bra förvaring trots det nätta formatet. Har du ett avlångt badrum har vi grunda möbler (kompaktdjup) där bredden fortfarande utnyttjas väl. För att maximera förvaringsutrymmet välj spegelskåp i stället för spegel. Tvättställsskåp med luckor rymmer mer än skåp med lådor, medan lådor gör innehållet mer lättåtkomligt. Utnyttja gärna utrymmet ovanför toalettstolen genom att placera ett väggskåp där."