Hafa Edge badrumsmöbler

Nedan finner du komplett information om hur du skapar din perfekta Edge kombination.

1. VÄLJ BREDD, UNDERSKÅP OCH PLACERING

Våra underskåp finns i bredderna 600, 800 och 1000. Samtliga bredder kan kombineras ihop med sidomodul 600 för ytterligare bredd. Sidomodulen kan även placeras helt fristående för en spännande touch i ditt badrum. 

Pdf med guide för Hafa Edge kombinationer

  •  toggle_edge.jpg

2. VÄLJ FÄRG

Hafa Edge finns i vitt och antracitgrått, båda med elegant matt finish.

  • edge_badrum_hafa.jpg

3 A. VÄLJ NEDSÄNKT TVÄTTSTÄLL

Nedsänkt tvättställ i porslin i två olika utföranden On Soft och On Verge bägge med rymlig ho, överfyllnadsskydd och bra avställningsytor. Finns till bredderna 600, 800, 1000 samt 1200 med dubbelho.

  • edge-nedsaknta-tvattstall-800x256.jpg

3 B. VÄLJ FRISTÅENDE HANDFAT

Här har vi valt ut några handfat som vi tycker passar extra bra till Edge. Edge handfat är i glaserat stål och övriga är i porslin.

  • edge_fristaende_handfat_800x256.jpg

4. VÄLJ BÄNKSKIVA

Bänkskivor i Silestone är tåliga skivor av kvarts och finns i tre vackra färger och strukturer. Finns i flera längder och de täcker hela
vägen utan skarvar vid kombination av underskåp och sidomodul. Utförande Kensho finns som lagervara, övriga är beställningsvara.

  • hafa_bankskivor_800x256.jpg

5. HÅLTAGNING I BÄNKSKIVAN

Silestoneskivorna levereras med håltagning anpassad för fristående handfat och hög blandare. Välj den handfatsplacering som passar ditt badrum. Finns i bredder upp till 1600 mm.  

  • HÅLTAGNING.jpg

6. VÄLJ SPEGEL ELLER SPEGELSKÅP

Store LED-speglar passar bra till och finns i flera former och storlekar. De har dekorativ och funktionell LED-belysning med varmvitt ljus som styrs med touchfunktion. Spegeln minns den senaste ljusinställningen vid av/på. IP44. Spegelskåpet har mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar och infälld LED-över och underbelysning. Inuti skåpet finns ett eluttag, magnet för mindre prylar och förstoringsspegel.

  • edge-speglar-800x256.jpg

7. VÄLJ HÖG- OCH HALVSKÅP

Förvaring behövs alltid och i denna serie kan du komplettera med hög- och halvskåp som öppnas med push-open som inte kräver något handtag eller med mjukstängande lucka där du kompletterar med handtag.

  • skåp.jpg

8. VÄLJ HANDTAG

Handtagen ger din Edgemöbel ytterligare karaktär. Tunna, långsmala och specifikt framtagna för att passa Edge. Asymmetriskt placerade för spännande touch. Finns i krom i tre längder. Tvättställsskåpen går även att använda utan handtag tack vare det unika lådsystemet SmoothOpen™.

  • handtag.jpg