Köksblandare

Köksblandare

Hafa köksblandare | svart, krom, mässing

En köksblandare används varje dag, och ska hålla länge. Vi har köksblandare i färgerna svart, krom eller mässing, samtliga i förkromad mässing med diskmaskinsavstängning och svängbar pip. Vi har också modeller med löstagbart munstycke som har två strålvarianter. Alla är testade och godkända efter marknadens standarder.

Läs mer om våra köksblandare

Köksblandare framtagna med fokus på funktion, teknik och miljö

Vi har utvecklat köksblandare med hög designnivå och för att kunna möta de höga krav som ställs på köksblandare på vår nordiska markand. När vi utvecklar köksblandare i Halmstad, Sverige, gör vi det med fokus på funktion, teknik och miljö. 

Samtliga av våra köksblandare är utvecklade i Sverige och tillverkade av ren mässing eller rostfritt stål. De är därefter testade samt typgodkända och certifierade av RISE (f.d. SP) samt SINTEF. Förrutom de nästintill självklara och nödvändiga tekniska aspekterna har vi även tittat på att få fram köksblandare som är bra för miljön. Med våra köksblandare sparar du vatten och energi, därför också pengar. Vi har valt en perlator som ger mindre vattenförbrukning. Det visas med ikonen Water Save. Easy Mount, är en annan ikon och betyder att det är enkelt att montera och installera. Helt utan några verktyg som helst. Vi har även många modeller av köksblandare med dusch och diskmaskinsavstäninging. Utbudet av formgivning är även brett, med köksblandare i industriell och modern, organisk utformning med färger så som borstad mässing, svart matt och krom. Att byta till en Hafa kökskra i ditt kök gör stor skillnad för både miljö och känslan i ditt hem.