Go badrumsmöbler

Hafa Go är stilrena badrumsmöbler som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Den finns med vitt eller svart sammetsmatt finish samt i vit högblank. Go finns i flera bredder och 600 finns dessutom i ett grundare mått. Rymliga lådor och skåp erbjuder generös förvaring och passar lika bra i det lilla som i det stora badrummet. Din personliga stil sätter du med något av våra handtag.

Generös design

Generös design

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel i vit högblank eller med sammetsmatt lack i vitt och svart. Tvättställsskåpet har en mjukstängande låda som ger en generös förvaring och med tvättställ i porslin som håller över tid. Välj mellan spegelskåp med dubbelsidiga spegeldörrar, stilren rund eller rektangulär spegel, samtliga med justerbara upphängningsbeslag för enkel montering. Komplettera med LED-lampa och eluttag och välj till ett av våra handtag för att sätta din personliga stil.

Se alla Go badrumsmöbler här
Sammetsmatt ytfinish

Sammetsmatt ytfinish

Go har en härlig sammetsmatt lack i vitt och svart eller i vit högblank och är lackad flera gånger för extra hållbarhet. Tvättställ i porslin.

Klara färdiga Go

Klara färdiga Go

För att förenkla i mesta möjliga mån är Go självklart färdigmonterad för enkel montering mot vägg och finjustering genom våra smarta beslag.

Din generösa badrumsmöbel

Din generösa badrumsmöbel

Hafa Go finns i fyra olika bredder. Tvättställsskåpet har en mjukstängande låda med gott om plats för dina saker.

Hafa Go badrumsmöbel med Shape handtag

Sätt stilen med handtag

Visst är det ett nöje att själv kunna sätta prägel på sin badrumsmöbel. Sätt stilen med något av våra handtag i metall, enkel borrmall medföljer.

Välj till handtag
Högskåp med rymd

Högskåp med rymd

Mycket rymligt högskåp med mjukstängande lucka samt integrerat handtag. Glashyllor med justerbar höjd och hyllbärare som fixerar i höjdled. 

Se Go högskåp
Hafa Go designers

Hafa Go designers

”Hafa Go är en stilren badrumsmöbel med generös förvaring i sammetsmatt finish. Diskret enkelhet eller pricken över i, den personliga touchen sätter du med något av våra handtag."