Badrumsmöbler till din badrumsrenovering

Hafa erbjuder ett brett sortiment av badrumsmöbler. Inför din badrumsinrenovering kan du få inredningstips och läsa om trender 2020 i badrummet. Badrumstrender för oss innebär inte bara det som är populärt just nu utan också om färger och personlig stil. Elegans, tunna linjer, moderna detaljer och monokroma färger är trender vi kan se 2020 på våra badrumsmöbler.

Vi på Hafa erbjuder ett brett sortiment av badrumsmöbler i hög kvalitet med svensk design. Välj tvättställskåp med spegelskåp i bredderna 30 cm och 60 cm, för det lilla badrummet eller större storlekar som till exempel 90 cm och 120 cm för de större badrummen. Här kan du se hela vårt sortiment av badrumsmöbler.

Trendiga färger 2020 i badrummet

Trendiga färger 2020 i badrummet

Den gröna trendfärgen ger en naturnära känsla i hemmet och att kombinera den ihop med mörka badrumsmöbler i svart, grått eller antracit passar utmärkt. Ett annat knep för att få in grönt i ditt badrum är såklart gröna accessoarer, vaser, krukor eller gröna växter. Brända, jordiga färger är en annan trend i badrummet som och gör sig fint ihop med badrumsmöbler i matt eller högblankt vitt. Fina detaljer är vårt nya fristående handfat och handdukstork i den nya färgen kaffe. 

stenmönstrad bänkskiva

Bänkskiva till din badrumsmöbel

Den naturliga stenmönstrade bänskskivan tillför kvalité och stilfullhet till din badrumsmöbel. I lådan i tvättställsskåpet finns lådinredning i lackad massiv ek för bra förvaring och en lådmatta som gör det lätt att rengöra.

Hafa Edge lådor

Badrumsmöbel med SmoothOpen™

Hafa Edge badrumsmöbel har SmoothOpen™ i sina lådor, vilket betyder push-open och mjukstängning i ett. Badrumsmöbelns lådor har en mjuk lådöppning med push eller om du vill välja handtag till, går det också bra.

Fristående handfat Circle

Fristående handfat till din badrumsmöbel

Fina detaljer är Hafas nya fristående handfat som passar utmärkt till Hafa Edge badrumsmöbel med bänkskiva i ek. Handdukstorken matchar det fristående handfatet i den nya färgen  kaffe.  

Snygga svarta badrumsmöbler att inspireras av

Funderar du på att renovera och inreda ditt badrum med nya badrumsmöbler?  Ett svart badrum tar visuellt upp plats och lämpar sig väl till stora badrum. En bänkskiva med grå Silestone eller rå stenmönstrad yta skapar en dramatisk stil till din badrumsmöbel i antracit och ger en monokram känsla i svart. 

Hafa handduskork till badrummet

Inred badrummet med svarta detaljer

Tänker du göra en mindre badrumsrenovering eller förändring i ditt nuvarande badrum, kan ett byte av handdukstork, blandare och takdusch från Hafa vara en bra idé. I vårt populära badrumssortiment av svarta tvättställsblandare finns båda höga och låga modeller. Det kan göra stort intryck och är en röd tråd genom hela badrummet. En tvättställsblandare i svart med en matchande pop-up eller en stilfull svart handdukstork, dom minsta detaljerna som ger det stora lyftet.

Se alla våra handdukstorkar

Inredningstips för ett litet badrum i vitt

Hafa Shape för vitt monokromt badrum

Våga välj en badrumsmöbel i vit

Vita och ljusa färger gör att badrummet upplevs större än vad det egentligen är, släpper in ljus och skapar vackra ljusreflektioner och passar bra till dig med ett litet badrum. Inreda med vita badrumsmöbler och vit inredning betyder inte att det är tråkigt utan snarare att man gjort ett medvetet inredningsval att få in ljusa färger och blanda vitt med varma toner. Våga inred i vitt.

En badrumsmöbel som Hafa Shape och tvättställsblandare Design tillsammans med handdukstorken Original. Allt i vitt, vitt, vitt. Passar perfekt med Hafa Store. En rund spegel som ger ett varmt ljus. Touchfunktion med minne som kommer ihåg senast inställning vid av/på.

Se badrumsmöbel Shape

Badrumsinredning i svensk design

Med en genuin passion för modern skandinavisk design, hög kvalitet och tidlös formkänsla ta våra designers fram badrumsmöbler som ska hålla i många år. Vi tänker på bra och smart förvaring i badrummet, att badrumsmöblerna är lätta att montera och att badrumsmöblerna tål vardagligt slitage över tid.

Läs mer om Hafa och våra designers.

Therese Samuelsson, designer

THERESE SAMUELSSON

"Hafa Neat är badrumsmöbeln för det lilla badrummet eller gästtoaletten. Den smarta förvarings- och helkroppsspegeln har hyllor som nås från bägge håll och som rymmer förvånansvärt mycket. Dessutom med ett eluttag för t.ex. eltandborsten.”

Läs mer
Designer Måns Broman

Måns Broman

”Edge är en flexibel serie badrumsmöbler där man får tillfälle att sätta sin egen prägel, att kombinera formspråk och handtag och få en badrumsmöbel som ser aktuell och intressant ut i grunden. En snygg och funktionell uppsättning där allt är möjligt.”

Läs mer
Designer LINDA UPPMAN

LINDA UPPMAN

”Hafa IglooPro™ duschsortiment är framtagen för att vara snabb, enkel och snygg. Utmaningen var att göra monteringen snabbare än någonsin och justerbar. IglooPro™ är en komplett serie av både dörrar och väggar som är gjord för att passa både dig och ditt badrum”.

Läs mer
Designer CHARLOTTE JOHANSSON

CHARLOTTE JOHANSSON

”Hafa Shape är en elegant och mångfacetterad badrumsmöbel. Med stram design, praktiska detaljer samt möjlighet till anpassning utifrån behov och badrummets förutsättningar är Hafa Shape badrumsmöbeln för den moderna familjen.

Läs mer

Ett mer hållbart badrum

Vi vill att ditt badrum och din badrumsmöbel ska hålla över en lång tid, därför tänker vi miljö i allt från design till produktion. Våra badrumsmöbler håller hög kvalitet och vi arbetar målmedvetet för att kunna erbjuda dig en badrumsmöbel med så liten miljöpåverkan som möjligt. En badrumsmöbel som är miljösmart, helt enkelt. Våra blandare och takduschar är vatten och energisparande. Spegelskåp och speglar med belysning har behagligt ljus av energisnål LED. I vårt badrumssortimentet kan du också finna handdukstork med inbyggd tajmerfunktion.

Se hela vårt badrumssortiment här.

water safe vatten besparande blandare

hafa grace handdukstork med timerfunktion som spar energi

hafa store LED lampa

Hafa Edge badrumsmöbel med handdukstork