HAFA TAKDUSCHAR

En takdusch tillför så mycket för din totala duschupplevelse. Härligt strilande vattenflöde som sköljer över dig varje gång du tar en dusch.  Dessutom utgör den ett fint blickfång i ditt badrum

Nytt för i år är Mix Slim som har extra tunt duschhuvud av rostfritt stål. Finns i krom och elegant matt svart. Alla våra takduschar har nu också vattenbesparande Water Save funktion - smart för dig och smart för miljön
 

Hafa Mix takduschar

Hafa Mix är vårt mest populära takduschsystem. Välj en nätt mindre modell eller ett generöst duschhuvud som ger dig en känsla av att stå i ett tropiskt regn. Sortimentet är brett och ger dig många valmöjligheter att skapa en duschlösning som passar dina behov.

Se alla våra takduschar

Värmeskydd - Heat Protection

Våra bästa termostatblandare har skållningsspärr och HeatProtection vilket innebär att blandarkroppen är värmeskyddad och förhindrar att du bränner dig.

Vattenbesparande

Alla våra takduschar har nu vattenbesparande perlatorer som gör att du förbrukar mindre vatten.

TELESKOPFUNKTION

Mix/Mix Slim har teleskopfunktion och kan justeras i höjd för att passa just din duschlösning och takhöjd.

Nyhet hafa mix slim takdusch

Mix Slim taktusch har ett elegant slimmat runt eller fyrkantigt duschhuvud i rostfritt stål, endast 3 mm tunn. Finns i matt svart och krom. Med Water Save, duschslang med AntiTwist, duschstång med teleskopfunktion för reglerbar höjd 780-1490 mm. Termostatblandare med skållningsspärr och HeatProtection som förhindrar att du bränner dig på blandaren.daren.

• Tunt duschhuvud
• Finns i matt svart och krom
• Duschslang med AntiTwist
• Teleskopfunktion

Se Slim takduschar här

Värmeskydd - HEAT PROTECTION

Termostatblandaren har en konstruktion som förhindrar att du bränner dig på blandaren, eftersom det varma vattnet aldrig är i kontakt med ytterhöljet.

Inget trassel - Anti Twist

Duschhandtaget kan rotera fritt utan att slangen tvinnar sig.

Justerbar - Adjustable

Duschstång med teleskopfunktion. Höjden på duschhuvudet anpassar du själv. Justerbart väggfäste i djupled.

Lätt att rengöra - Easy Clean

Våra duschhuvud och handduschar har en antikalkfunktion som gör att du enkelt tar bort kalk genom att dra fingrarna över gummimunstycket.

Vattenbesparande WATER SAVE

Alla duschhuvud inkl. handdusch har en vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten. (10 l/min).

TESTADE OCH CERTIFIERADE AV SINTEF

Termostatblandaren är testad och certifierad av SINTEF. Det är Skandinaviens största och mest ansedda testlaboratorium för blandare.