Shape badrumsmöbel

Nu presenterar vi nästa generation av badrumsmöbler och fortsätter vår resa  framåt. Hafa Shape är stram, avskalad, mångsidig, formbar och kan enkelt anpassas  till just ditt badrum. Nya färger, ny lådinredning men framför allt ny teknik. 

SHAPE BADRUMSMÖBEL

Personligt formbar

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad design i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. Shape kan kombineras i en mängd av varianter så att den passar dina behov och ditt badrum. Serien finns i flera bredder och färger, komplettera med Store speglar eller spegelskåp.

Se alla delar i Hafa Shape här
Store spegel

Store spegel

Stilren, rund spegel med dekorativ och funktionell LED-belysning runt om. Spegeln har en touchfunktion som gör den dimbar.

Se Store spegel här
Circle Facett fristående handfat

Välj mellan fyra olika handfat

Samtliga handfat är i porslin med matt finish. Notera den fina fasettreliefen på Circle Facett. Spring Small passar våra kompakta modeller.

Se Circle Facett handfat här
Lådor med den senaste tekniken

Lådor med den senaste tekniken

Mjukstängande lådor med den senaste tekniken med slimmade lådsidor av mattlackad metall och fullutdrag. Lådinredning av bambu och en uttagbar lådmatta ingår.

Se alla Shape badrumsmöbler
On Verge tvättställ

DESIGNAT TVÄTTSTÄLL

Tvättställ i spänstig form som sträcker sig fram till kanten och utvecklat av våra egna designers. Den unika formen harmonierar fint med tvättställsskåpets strikta linjer.

on_verge_720x338.jpg

 

On Top bänkskivor i laminat

On Top bänkskivor i laminat

Våra fukttröga bänkskivor är av laminat och finns gråmönstrad eller i djupmatt antracit. Den sistnämnda har en extra matt yta som motverkar fingeravtryck.

Se våra bänkskivor
Handtag Verge

Handtag Verge

Elegant handtag av alimunium i borstad finish som finns i två storlekar och två färger, antarcit och Inox . Framtaget för att passa extra bra med Hafa Shape.

Välj till handtag
Shape spegelskåpShape tvättställsskåp

TVÄTTSTÄLLSSKÅP I FLERA BREDDER

Våra tvättställsskåp finns i bredderna 600, 800, 900, 1000 och 1200. De flesta kan också kombineras ihop med sidomodul 300 för ytterligare bredd.

Se alla Shape badrumsmöbler
Store spegelskåp

LED-PROFIL ELLER LED-SPOTS

I våra speglar och speglskåp kan du välja mellan infälld LED-profil eller LED-spots, båda med behagligt och funktionellt varmvitt ljus.

Välj till Store spegelskåp
Store hög- & väggskåp

Store hög- & väggskåp

Store högskåp finns med två olika djup. Välj mellan push-open utan handtag eller mjukstängande med valfritt handtag. Väggskåpet har ett grunt djup.

Skapa mer förvaring i ditt badrum