Hos våra återförsäljare. T.o.m. 31/3

HAFA COLLECTION
NOGA UTVALD BADRUMSINREDNING

Handla badrumsinredning bekvämt direkt hem till dig. Badrumsinredning med smart teknik, tvättställsskåp med unika färger och produkter som hjälper dig tänka miljösmart. Vårt ordinarie sortiment i katalog hittar du hos våra återförsäljare. 

Smart badrumsbelysning

Med Hafa Smart Round spegel blir även spegelbelysningen en del av ett smart, uppkopplat hem. Släck ljuset i hela huset, inklusive din Hafa Smart Round spegel, med ett röstkommando och skapa personliga rutiner via din mobil. Smart badrumsbelysning - på riktigt. 

badrumsskåp silk 600

SILK BADRUMSSKÅP
VACKERT & LÄTTMONTERAT

Hafa Silk är badrumsskåp i en härlig ljus beige, lätta att montera.
Tvättställ i porslin och de vackra handtagen ingår.

KÖP SILK BADRUMSSKÅP
Tvättställ Hafa Clay och Silk

Praktiskt & modernt

Tvättställ i modern form, med ho som sträcker hela vägen till framkant och avställningsytor på sidorna och baktill. Lådmattor och två ramar av bambu hjälper till att hålla ordning i låda.

Köp här
Djupa lådor med fullutdrag Hafa Clay och Silk badrumsskåp

Förmonterat & enkelt

Mjukstängande lådor med fullutdrag som ger bra överblick över innehållet. Färdigmonterade, enkla att installera med justerbara upphängningsbeslag och förberedda för vägg- och golvavlopp.

Köp här
Handtag Hafa Silk badrumsskåp

Med vackra handtag

Till Hafa Silk medföljer stilrena handtag i klassiskt snitt i krom med svart greppyta. Lådornas insida är förborrade vilket gör det enkelt att montera de medföljande handtagen.

Köp här

Köp Hafa Collection badrumsinredning

Hafa Clay med integrerade handtag

Hafa Clay är ett badrumsskåp i en behaglig varmgrå kulör med praktiskt integrerat grepp i mjukt rundad form samt tvättställ i porslin. Clay badrumsskåp passar såväl i ljusa, klassiska badrum, som i moderna badrum i skandinavisk stil med naturmaterial. Eller varför inte med mörkare toner och exklusiv känsla som exempelvis ett badrum i svart. Färdigmonterat och enkelt att installera och finns i 600-bredd.

Köp Clay här

Unika tvättställsblandare

Tvättställsblandare Hafa Diamond och Warp har en unik vattenstråle som bildar ett vackert nätformat mönster och är dessutom vattenbesparande.

Köp blandare här
NYTT BADRUM <br>MED HAFA PURE

NYTT BADRUM
MED HAFA PURE

Hafa Pure tvättställsskåp med vita släta fronter är ett fint
alternativ för dig som ska byta eller renovera ditt badrum.

KÖP HAFA PURE BADRUMSMÖBLER
Ordning & reda

Ordning & reda

Hafa Pure tvättställsskåp har ett tvättställ i  modern form och i lådan medföljer lådinredning som hjälper dig hålla ordning.

Lådor med fullutdrag

Lådor med fullutdrag

Lådorna kan dras fullt ut, vilket gör att då lätt kan se och komma åt innehållet i dina lådor - även längst in.

Färdigmonterade möbler

Färdigmonterade möbler

Hafa Pure möbler kommer färdigmonterade och knopp i krom samt tvättställ ingår.


Om Hafa Collection

Under Hafa Collection har vi samlat noga utvalda produkter som du inte hittar någon annan stans. Det är bland annat badrumsinredning med den senaste tekniken som gör ditt badrum smart och kan styras med tex. Google och Apple Homekit. Här hittar du även badrumsinredning med unika färger och Eco-smarta produkter som hjälper dig tänka miljösmart. Allt kan du handla härifrån, bekvämt direkt hem till dig.

 • Vad är en smart produkt och ett smart hem?

  En smart produkt kan du styra från din mobil via en app eller via smarta assistenter så som Google Home och Apple Home. Funktioner som tända, släcka, ställa in rutiner som gör att du får rätt ljus vid rätt tid eller egna röstanpassade funktioner gör det bekvämt och praktiskt i ditt hem och badrum.

 • Vad är en smart spegel?

  Det finns flera produkter på marknaden som benämns som smarta speglar. De är dock inte smarta i den bemärkelse som man ofta kallar andra produkter inom teknikområdet smarta hem där man kan styra sin spegel via app i mobilen, eller via en smart assistent så som Google eller Apple Home. Hafa Smart spegel är en smart produkt i dess riktiga betydelse och kan styras på samma sätt som dina övriga smarta enheter i ditt hem.

 • Varför smart spegel i mitt badrum?

  Hafa Smart spegel kan du styra via appen Nanoleaf eller en smart assistent från Google eller Apple. Det innebär att du kan välja om du vill använda röstkommandon, styra via din mobiltelefon, eller på vanligt sätt via touch-funktionen direkt på spegeln. En smart spegel i ditt badrum är bekvämt och hjälper dig spara energi i längden. Du kan tända, släcka, styra ljusstyrka, ändra ljustemperatur, schemalägga när den ska tändas och släckas eller välja med vilken ljusstyrka den ska tändas på natten när någon i familjen besöker badrummet. Lägg till egna personliga kommandon i t.ex. Google Home som gör att du med ett röstkommando kan få spegeln att ändra ljusstyrka utan att behöva röra spegeln med kladdiga händer, eller släcka spegeln, inklusive all belysning i ditt hem när du går och lägger dig eller går hemifrån. Smidigt, bekvämt och energismart i framkant.

 • Vad är en designstråle på tvättställsblandaren?

  Våra tvättställsblandare i Hafa Collection har en strålsamlar längst ut i mynningen som formar vattenstrålen till ett vackert, nätformat mönster olikt mycket annat du sett. Det är vackert och dessutom spar det vatten. Hafa blandare är kända för sin högklassiga design och med våra blandare i Hafa Collection får du en design utöver det vanliga.