Modern Elegans

Med nya Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen. Låt dig tilltalas av de asymmetriska formerna skapade av Måns Broman när du kombinerar ihop din egen favorituppsättning av Hafa Edge. Gerade hörn och tunna linjer ger ultimat precision och kvalitet i formspråket. Framtidens badrum.

Se hela Edge badrumsmöbel här

Handfat som uttrycker personlig stil

Edge erbjuder exklusiva valmöjligheter. Gerade hörn och tunna linjer ger ultimat precision och kvalitet i formspråket. Välj mellan fristående handfat i porslin alternativt glaserat stål på en bänkskiva av Silestone eller nedsänkt tvättställ i porslin. Nedsänkt tvättställ i porslin finns med rundade hörn och överfyllnadsskydd.

Våra fristående handfat finns i olika former för att kunna ge uttryck för personlig stil. 

hafa_edge_purl_handfat.jpg

Kombinera med lust

På bilden presenteras inte bara en historia, ni ser Hafa Edge 1600 i läcker antracitgrå kulör. Tvättställsskåp och sidomodul med SmoothOpen™ lådsystem ligger helt i linje med den exklusiva möbelns uttryck. En heltäckande bänkskiva Kensho av Silestone™ ligger som underlag för det rektangulärta handfatet, Hafa Edge Smooth, med tunna linjer i glaserat stål. På väggen hänger en rund spegel med tunn lackad ram och blandaren vi valt är Hafa Smooth High. Ett badrum med extra allt. Se alla delar i Hafa Edge här.

hafa_edge_smooth_handfat2.jpg